Påbygg og utvendig renovering

Få høy kvalitet med våre flinke snekkere. Vi jobber med høyt kvalifiserte tømrere og snekkere med lang erfaring. Vi kan derfor tilby de fleste typer snekker- og tømrertjenester innen nybygg og renovering.   Vi kan tilby innen påbygg og renovering følgende: Tegning og søknad fra erfaren arkitekt. Prosjektering fra erfaren ingeniør og byggkonsulent Vi leverer Påbygg og utvendig renovering

Få høy kvalitet med våre flinke snekkere.

Vi jobber med høyt kvalifiserte tømrere og snekkere med lang erfaring. Vi kan derfor tilby de fleste typer snekker- og tømrertjenester innen nybygg og renovering.

 

Vi kan tilby innen påbygg og renovering følgende:

  • Tegning og søknad fra erfaren arkitekt.
  • Prosjektering fra erfaren ingeniør og byggkonsulent
  • Vi leverer påbygg i tre og mur
  • Vi leverer grave- og fundamentarbeider.
  • Bygging av gulv, vegg og takkonstruksjoner inkludert:
  • Snekker, blikkenslager, rørlegger, murer, membranlegger, maler mm.
  • Innvendig ferdigstilling: bad, kjøkken, gips, parkett maling sparkling mm
  • Forskjellige leveranser kan være: påbygg, skifte av kledning, etterisolering, bytte av vinduer og dører, takrenovering mm.

 

Se våre referanseprosjekter

Det kan være vanskelig å velge leverandør grunnet store prisforskjeller og det er vanskelig å vite hvem som leverer god kvalitet. Daglig gjøres det mange byggetekniske feil på mange byggeplasser grunnet for lite fagkunnskap og for lite kvalitetskontroll.

Vi har daglig kvalitetskontroll på alle prosjekter og vi bruker sjekklister på alle oppdrag for å unngå kostbare utbedringer for kunde og leverandør. Vi følger Sintef eller leverandør sine monteringsanvisninger på alle prosjekter.