Referanser

Her kan du lese omtaler

Fra Mittoppdrag:

T6 Strømmen

 

Jeg ba Håkon Hanisch om å bygge en platting (terrasse) med betongfundament for å plassere et utendørs spa-bad på. Han organiserte hyggelige og etter mitt skjønn kompetente håndtverkere og gode materialer for betong, treverk og elektrisk arbeide, og jeg er riktig fornøyd med resultatet. Jeg vil absolutt snakke med Hanisch på nytt med liknende arbeide, og anbefale dem for andre.

 

T6 Smestad

 

Anbudet ble fulgt opp av Hanisch på en profesjonell måte. Befaring med Andrzej (Andrew) ble avtalt kort tid etter. Andrew utførte jobben sammen med Peter fra samme selskap. Begge utførte (om enn noe over avtalte tidsrammer) en utmerket jobb. Entéen ble like fin som vi hadde håpet på. Dette lille prosjektet ble utført på en svært profesjonell måte. Her gikk ikke kvaltiet på bekostning av tid. Selv om vi lå noe etter skjema var det hele tiden resultatet som sto i høysetet.
Jeg anbefaler Hanisch .

 

T6 Kolbotn

 

Via Hanisch med Lucas som prosjektleder har vi pusset opp vaskerom og gang. De har gjennomført alt etter avtale, til rett tid og til den avtalte pris. Meget hyggelige håndverkere, fleksible og samarbeidsvillige. Vi har kommet frem til gode løsninger og vi er veldig fornøyd med resultatet. Vårt neste prosjekt går også til Hanisch.

 


Fra Mittanbud:

Montering av minikjøkken og garderobe

Arbeidet ble utført etter tegninger fra engasjert arkitekt. Hanisch AS utførte jobben på tiden og holdt oss godt informerte hele veien. De fant også gode løsninger på noen utfordringer vi møtte underveis. Godt fornøyd med resultatet.

 

Bygge isolert sportsbod

Vi er strålende fornøyde med resultatet. Hanisch leverte det som var avtalt via den skriftlige kontrakten til en rimelig pris. Håkon Hanisch ringte dersom det var spørsmål eller problemer og holdt tett kontakt med oss gjennom hele byggeprosessen. Vi anbefaler firmaet på det varmeste.
Veslemøy Hausken Sjöqvist.

 

10 m2 m. belegningsstein.

Etter befaring og enighet om pris mottok jeg raskt en godt gjennomarbeidet avtale, inneholdende alle vesentlige punkter for gjennomføring av jobben. Håndverkerne som utførte arbeidene møtte presist, var meget nøyaktige og gjennomførte jobben raskt. Området ble ryddet og rengjort, all overflødig masse og materialer ble bortkjørt. Godt utført arbeide, ingenting å utsette.

Lasse Gjertsen

 

Montering av sigdal skyvedørsgarderobe i entré

Bra jobb, presenterte og løste problemstillinger, og ga seg ikke før de var ferdige.

Eirik Holtedahl

 

Skap i gang

Vi ønsket en spesialtilpasset garderobe i gangen vår og snekker Andrzej Kesy ble satt til jobben. Han er en hyggelig man som setter kunden i fokus, er opptatt av detaljer og vil levere en god jobb. Vi er meget fornøyde med resultatet på vårt prosjekt. Uten at vi bad om det, kun som en hyggelig gest fikset han også en treg ytterdør inn til vår leilighet.
Skrevet av Geir Kortner

Se flere anmeldelser her http://mittanbud.no/profil/265764/hanisch-octavian/1&searchid=106368&hit=1&bid=265764


Andre referanser:

Christian Kroghs gate

 

 

Henrik Klausensgate

 

Holmenkollveien

 

 

 

Drammensveien

 

 

 

Bernt Knudsensvei 

 

Bernt Balchensvei 

 

Bernt Knudsensvei

 

Åkerbergveien

 

Fagertunveien

 

Volvat Terrasse

 

Holmenkollen

 

 

Myrerveien

 

 

Totengata gjerde og terrasser

 

 

Svensenga bygge utetrapp, støttemurer og uteplasser med belegningstein

 

Bad i Markveien 23

 

 

Borettslag Haugerud

Vedlikehold og maling av boder og fasader pluss steinlegging.

 

 

 

Påbygg Grefsen

 

 

Uteareal bakgård gamlebyen

 

IMG_3279 IMG_3278 IMG_2581 IMG_2580 IMG_2579

 

Risbekken

 

 

 

 

 

Brannsikring av kjeller i blokk fra 1890 i Bjerregaardsgate

  • Montere nytt dobbelt gipsbak i hele kjeller.
  • Bygge nye bodvegger og dører.
  • Bygge egen branncell for eltavler.

Myrereveien betongstøp til veranda

 

Harald Halvorsensvei støttemur

 

Fyll ut skjema

 

Fieldset

 

Verification