Innvendig renovering, kjøkken og bad

Når kvalitet kommer først. Vi jobber med høyt kvalifiserte snekkere, malere, murere og rørleggere lang erfaring. Vi kan derfor tilby de fleste typer innvendig renoveringsarbeid.   Vi kan tilby innen påbygg og renovering følgende: Tegning og søknad fra erfaren arkitekt. Prosjektering fra erfaren ingeniør og byggkonsulent Leveranse av bad og kjøkken. Støpe og flisearbeid Rørlegger Innvendig renovering, kjøkken og bad

Når kvalitet kommer først.

Vi jobber med høyt kvalifiserte snekkere, malere, murere og rørleggere lang erfaring. Vi kan derfor tilby de fleste typer innvendig renoveringsarbeid.

 

Vi kan tilby innen påbygg og renovering følgende:

  • Tegning og søknad fra erfaren arkitekt.
  • Prosjektering fra erfaren ingeniør og byggkonsulent
  • Leveranse av bad og kjøkken.
  • Støpe og flisearbeid
  • Rørlegger
  • Maling og sparkling
  • Legging av gulv og parkett
  • Montering av dører og vindu

Se våre referanseprosjekter

Det kan være vanskelig å velge leverandør grunnet store prisforskjeller og det er vanskelig å vite hvem som leverer god kvalitet. Daglig gjøres det mange byggetekniske feil på mange byggeplasser grunnet for lite fagkunnskap og for lite kvalitetskontroll.

Vi har daglig kvalitetskontroll på alle prosjekter og vi bruker sjekklister på alle oppdrag for å unngå kostbare utbedringer for kunde og leverandør. Vi følger Sintef eller leverandør sine monteringsanvisninger på alle prosjekter.