Renovering borettslag og næringseiendom

Når kvalitet kommer først. Vi jobber med høyt kvalifiserte byggkonsulenter, snekkere, murere, malere taktekkere, rørelegger, blikkenslagere, membranleggere, steinleggere og gartnere. Vi kan derfor tilby de fleste typer tjenester til borettslag og næringseiendom.   Vi kan tilby innen  borettslag og næringseiendom følgende: Tegning og søknad fra erfaren arkitekt. Prosjektering fra erfaren ingeniør og byggkonsulent. Arbeider i tre og Renovering borettslag og næringseiendom

Når kvalitet kommer først.

Vi jobber med høyt kvalifiserte byggkonsulenter, snekkere, murere, malere taktekkere, rørelegger, blikkenslagere, membranleggere, steinleggere og gartnere. Vi kan derfor tilby de fleste typer tjenester til borettslag og næringseiendom.

 

Vi kan tilby innen  borettslag og næringseiendom følgende:

 • Tegning og søknad fra erfaren arkitekt.
 • Prosjektering fra erfaren ingeniør og byggkonsulent.
 • Arbeider i tre og mur.
 • Taktekking og blikkenslager
 • Grave- og fundamentarbeider.
 • Stein, utemiljø og gartner.
 • Brannsikring
 • Terrasse og balkong renovering
 • Renovering og oppgradering av trappegang
 • Renovering av fasade i mur og tre
 • Rørlegger

 

Se våre referanseprosjekter

Det kan være vanskelig å velge leverandør grunnet store prisforskjeller og det er vanskelig å vite hvem som leverer god kvalitet. Daglig gjøres det mange byggetkniske feil på mange byggeplasser grunnet for lite fagkunnskap og for lite kvalitetskontroll.

 

Vi har daglig kvalitetskontroll på alle prosjekter og vi bruker sjekklister på alle oppdrag for å unngå kostbare utbedringer for kunde og leverandør. Vi følger Sintef eller leverandør sine monteringsanvisninger på alle prosjekter.